Cosmin Cernat, mesaj inedit pentru concurentii Exatlon ramasi in competitie! Iata ce le-a transmis indragitul prezentator TV inainte de marea finala!

Cosmin Cernat, mesaj inedit pentru concurentii Exatlon ramasi in competitie! Iata ce le-a transmis indragitul prezentator TV inainte de marea finala!

Cosmin Cernat s-a dedicat trup si suflet proiectului Exatlon si a fost gazda perfecta pentru acest show-fenomen care a cucerit publicul din Romania.

In urma cu o saptamana, Cosmin Cernat anunta in cadrul arenei Exatlon ca urmeaza cea mai dificila perioada a competitiei, pentru concurentii ramasi.
Spusele sale s-au adeverit deoarece concurentii traverseaza cele mai grele momente, luptand din ce in ce mai aprig sa ajunga in marea finala.

“Urmeaza pentru voi poate cea mai grea perioada si cea mai grea saptamana! Va fi o saptamana intensa, cu eliminari rapide, cu multa emotie, cu multa tensiune. Tot ceea ce ati acumulat in aceste luni de zile se va sfarsi in aceasta saptamana!”, a precizat Cosmin Cernat cu o saptamana in urma.

“Ultima saptamana la Exatlon! Cele mai importante si cele mai emotionante 5 zile! O experienta unica pentru mine atat profesional, cat si uman, despre care voi vorbi cu alte ocazii! Vreau sa va multumesc voua, publicului, pentru ca fara voi acest show minunat nu ar fi existat! Fie ca sunteti fani ai Razboinicilor, fie ca sunteti fani ai Faimosilor va rog sa fiti alaturi de ei pana in ultima clipa, pentru ca pur si simplu… merita! SA CASTIGE CEL MAI BUN!”, a scris Cosmin Cernat pe contul lui de socializare.

Citeste mai multe despre: