Cosmin Cernat si-a luat cu el fiul in Republica Dominicana, la Exatlon! Uite ce face baietelul in timpul pauzelor de filmare!

Cosmin Cernat si-a luat cu el fiul in Republica Dominicana, la Exatlon! Uite ce face baietelul in timpul pauzelor de filmare!

Cosmin Cernat, prezentatorul competitiei Exatlon este mandru de fiul lui, care ii calca pe urme.

Cosmin Cernat este casatorit cu Madalina Morosanu din anul 2011, alaturi de care formeaza un cuplu de invidiat si au o familie numeroasa si fericita.

Cernat are doua fiice din primul sau mariaj, Ayana si Maya, a caror mama este fosta campioana mondiala la atletism Monica Iagar, iar Madalina are un fiu tot dintr-o prima casnicie esuata, primul ei sot fiind fiul celebrului om de televiziune Dumitru Morosanu.

Cosmin Cernat este mandru de baietelul Madalinei, pe care il considera fiul sau, deoarece da semne clare ca i-ar placea sa imbratiseze in viitor meseria de prezentator TV. De curand, Cernat a publicat pe contul lui de socializare o imagine in care apare alaturi de fiul sau, despre care a scris ca este extrem de incantat de competitia Exatlon, iar in pauzele de la filmari, comenteaza cursele concurentilor.

“Cosmin & LITTLE COSMIN! Asa il striga pe baiatul meu, colegii mei romani, turci, spanioli, argentinieni si domicani! Si asta, pentru ca in fiecare pauza prezinta si comenteaza toate cursele zilei! #exatlonromania#proudofmyson#viitorulsunabine”, a scris Cosmin Cernat.

Citeste mai multe despre: