Cosmin Cernat, surprins in ipostaze tandre in Republica Dominicana, unde se filmeaza Exatlon! Cine este fumoasa Madalina

Cosmin Cernat, surprins in ipostaze tandre in Republica Dominicana, unde se filmeaza Exatlon! Cine este fumoasa Madalina

Pentru proiectul Exatlon, programat pentru a dura sase luni, Cosmin Cernat si-a adus familia in tara tropicala.

Cosmin Cernat este casatorit cu Madalina Morosanu din anul 2011, alaturi de care formeaza un cuplu de invidiat si au o familie numeroasa si fericita.
Cernat are doua fiice din primul sau mariaj, Ayana si Maya, a caror mama este fosta campioana mondiala la atletism Monica Iagar, iar Madalina are un fiu tot dintr-o prima casnicie esuata, primul ei sot fiind fiul celebrului om de televiziune Dumitru Morosanu.

Cosmin Cernat se afla de trei luni in Republica Dominicana, unde prezinta competitia Exatlon, de sambata pana miercuri. In toata aceasta perioada prezentatorul TV a primit din cand in cand vizitele celor mai dragi persoane din familia sa. Luna trecuta, Cosmin Cernat a publicat pe contul lui de socializare imagini in care apare alaturi de sotia sa, Madalina, surprinse pe plajele insorite din Republica Dominicana. Cei doi soti nu s-au sfiit sa isi dovedeasca reciproc cat de mult se iubesc, lasandu-se fotografiati cand se sarutau, intr-un cadru de poveste.

Citeste mai multe despre: