Costin Gheorghe a recunoscut! Cine este liderul Faimosilor? Mesaj dur pentru Gabriel Nedelcu: ”Nu imi este frica de tine sau de Mihai! Ti-ai jignit doi colegi”

Costin Gheorghe a recunoscut! Cine este liderul Faimosilor? Mesaj dur pentru Gabriel Nedelcu: ”Nu imi este frica de tine sau de Mihai! Ti-ai jignit doi colegi”

Intre Faimosi si Razboinici tensiunea a crescut foarte mult. Dupa schimburile dure de replici de la ultimul meci, Razboinicii au hotarat sa ii demoralizeze pe Faimosi, sa ii enerveze, astfel incat sa nu se mai poate concentra pe traseu.

Ajunsi la ceremonia de incepere a jocului special, Faimosii, prin vocea lui Costin Gheorghe, a tinut sa le transmita cateva mesaje Razboinicilor:

”Am hotarat sa le readucem putin aminte Razboinicilor, ca nu doar caracterele noastre sunt foarte bune, ci si sportiv suntem foarte buni. Vreau sa le reamintesc ca le-am doborat trei recorduri pana acum, negative pentru ei. (…) Mai vreau sa ii raspund lui Gabriel, mi-a zis ca imi este frica de el. Vreau sa spun, Gabriel, ca frica imi este doar de Dumnezeu, am venit aici la concurs, nu imi este frica de tine, sau de Mihai, cum ai zis. In schimb, ti-ai jignit ceilalti doi colegi cand ai zis ca imi e frica de tine si de Mihai.

Doi baieti, care, Giubi mi-a zis astazi, a facut o statistica, sunt cei mai buni baieti in ultime doua, trei saptamani, de la voi din echipa. Deci, nu am de ce sa imi fie frica. Probabil de Mihai, putin asa, ca e mai mare. Dar la Exatlon nu am frica de nimic. Cred ca ai uitat si de Iuliana, care este cea mai buna concurenta de la voi si cred ca una dintre favoritele la castigarea Exatlonului. Incearca sa iti vezi mai mult de echipa ta, sa ne lasi pe noi in pace, ca noi nu ne luam de voi. Si daca tot ti-ai luat postura asta de lider, eu vreau sa zic ca liderul nostru este aici, este Ion al nostru. E recunoscut de echipa!”, a zis Costin Georghe.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: