Cum arata fetita lui Valentin Chis “Bruce” de la Exatlon! Cat a crescut micuta in cele doua luni de cand taticul ei e in Republica Dominicana EXCLUSIV

Cum arata fetita lui Valentin Chis “Bruce” de la Exatlon! Cat a crescut micuta in cele doua luni de cand taticul ei e in Republica Dominicana EXCLUSIV

Valentin Chis “Bruce” a plecat in competitia Exatlon cand fetita lui, Anya, avea doar doua luni. Acum, micuta a implinit 4 luni.

Valentin Chis “Bruce”, ca toti ceilalti concurenti Exatlon, se emotioneaza cand vorbeste despre familia lui, dar mai ales despre Anya, fetita lui care a implinit 4 luni.

“Va fi uimit cand o va vedea pe Anya. Cand a plecat el, avea 4,700 kg, acum are aproape 7 kg. Pana si trasaturile fetei sunt altele. Acum, Anya este foarte vocala, rade din orice si la orice. Cel mai frumos zambet mi-l arata la prima ora, de cum se trezeste. Nu l-as rata pentru nimic in lume!”, ne-a spus Diana, iubita lui Bruce si mama Anyei.

In editia Exatlon din 5 mai, “Faimosii” au castigat jocul al carui premiu au fost mesajele video de la familie. Desi, la tv s-au vazut doar mesajele primite de Bruce de la parinti si de la fratele sau, iubita lui, Diana ne-a spus ca Valentin a primit si mesajul de la ea, in care aparea si Anya.

 “Nu stim exact de ce aseara pentru Bruce nu s-a dat in emisiune si video call-ul cu Anya, insa am fost asigurati ca a intrat in posesia lui. Asta e cel mai important!”, este mesajul postat pe pagina de socializare a concurentului Exatlon.


Vezi mai multe detalii si imagini pe kfetele.ro

Citeste mai multe despre: