Cum arata Valentin, baiatul Marianei de la EXATLON

Cum arata Valentin, baiatul Marianei de la EXATLON

Mariana a fost una dintre cele mai apreciate prezente de la EXATLON.

O adevarata Razboinica, ea a impresionat pe toata lumea cu spiritul de lupta pe care il are, dar si cu povestea dramatica de viata pe care o ascunde.

Nu de putine ori Mariana si-a deschis sufletul in fata Alinei, cea care i-a devenit ca o sora in acest concurs, si i-a povestit prin ce greutati a trecut.

“Mama a fost nevoita sa ma dea la orfelinat, am avut o copilarie foarte grea. Acolo am facut gimnastica de la trei la noua ani, apoi m-a luat mama la Videle, in Teleorman si acolo am continuat cursurile claselor generale.

“Stiu ca am suferit enorm … Si cu serviciul m-am chinuit, si cu chiria, dar nu mai vreau. De aia am venit aici, ca sa ma lupt, sa castig <Exatlonul>, sa imi iau casa”, a marturisit Mariana.

Razboinica a spus nu o data ca cel mai important lucru din viata ei este Valentin, baiatul ei. S-a vazut si in reactia pe care a avut-o atunci cand, dupa ce au castigat un joc important, Razboinicii au avut ca premiu posibilitatea de a primi mesaje de la cei dragi.

“Atunci cand simti ca totul in jur se prabuseste mergi mai departe. Stim ca esti o luptatoare si poti sa treci peste fiecare obstacol. Te sustinem din fata televizorului si asteptam rezultatele dorite. Cu drag Valentin”, i-a transmis baiatul ei.

Vedeti intreaga reactie a Marianei aici.

Iata cum arata Valentin, baiatul Marianei:

Citeste mai multe despre: