Cum au reactionat Faimosii si Razboinicii cand au vazut-o pentru prima data pe Geanina, inlocuitoarea Ancai Surdu la EXATLON

Cum au reactionat Faimosii si Razboinicii cand au vazut-o pentru prima data pe Geanina, inlocuitoarea Ancai Surdu la EXATLON

Faimosii au avut parte in editia de ieri de o adevarata surpriza.

Momentul in care Cosmin Cernat a introdus-o la EXATLON pe inlocuitoarea Ancai Surdu a starnit curiozitatea atat celor din echipa Faimosilor, cat si celor din echipa Razboinicilor.

Geanina Stana de la EXATLON are 23 de ani, este din Bucuresti si se recomanda ca a fi o atleta de anduranta. Cea mai buna performanta cu care se lauda este parcurgerea unei dinstante de 400 de kilometri in 7 zile, in cadrul unui ultramaraton in care a iesit pe locul 45 din 10.000 de persoane.

“Am 23 de ani si sunt din Bucuresti. Am facut 10 ani atletism de performanta. maraton. Cel mai bun timp al meu: in 7 zile am alergat 400 de kilometri, si am iesit pe locul 45 din 10.000 de persoane”. 

Citeste si: Anca Surdu si Diana Bulimar, revedere emotionanta dupa revenirea de la Exatlon! Iata cum au fost surprinse cele doua foste colege din echipa Faimosilor!

Reactiile la aparitia ei au fost impartite. Giani Kirita si Catalin Cazacu pareau neincrezatori in fortele ei, adoptand o pozitie defensiva.

De partea cealalta Alina a parut impresionata de performantele sportive cu care se lauda Geanina. Iata intreg momentul:

Citeste mai multe despre: