Cum urmareste Diana, iubita lui Valentin Chis, emisiunea Exatlon! Imagine emotionanta cu tanara si fetita celor doi

Cum urmareste Diana, iubita lui Valentin Chis, emisiunea Exatlon! Imagine emotionanta cu tanara si fetita celor doi

Bucurie mare in familia lui Valentin Chis, dupa victoria de aseara de la Exatlon

Valentin Chis “Bruce”, noul concurent de la Exatlon, a reusit sa castige jocuri valoroase pentru echipa Faimosilor, iar in emisiunea de ieri a adus punctul victoriei.

Victoria Faimosilor in lupta pentru imunitate din emisiunea Exatlon din 13 martie a adus bucurie mare in familia lui Valentin Chis, noul intrat in competitie. Mai ales ca Valentin, supranumit “Bruce”, a fost unul dintre cei mai buni concurenti, el reusind sa invinga adversari de temut din echipa Razboinicilor.
In plus, “Bruce” a fost cel care a adus punctul victoriei pentru Faimosi, care au capatat astfel imunitatea. “A fost de vis aseara. Eram sigura ca rugile familiei vor avea efect. Bruce echilibreaza foarte bine mentalul cu pregatirea fizica si rezultatul s-a vazut”, ne-a spus Diana, iubita lui “Bruce”.

Tanara a urmarit emisiunile si jocurile lui Valentin “Bruce”, cu fetita lor in brate, micuta avand doar doua luni si jumatate. “Iubirea mea, eu si Anya suntem tare mandre de tine si fiecare victorie a ta imi aduce lacrimi de fericire”, este mesajul transmis de Diana, dupa victoriile lui “Bruce” de la Exatlon. (Catalina Lohan)

Citeste mai multe despre: