De ce a plecat Bogdan de la EXATLON. Dezvaluirea pe care a facut-o in momentul in care a pus piciorul in Romania, la aeroport. „Am iesit din concurs pentru ca…”

De ce a plecat Bogdan de la EXATLON. Dezvaluirea pe care a facut-o in momentul in care a pus piciorul in Romania, la aeroport. „Am iesit din concurs pentru ca…”

Numele celui mai iubit reality din Romania, „Exatlon”, a fost scandat minute in sir, pe aeroport, la intoarcerea acasa a lui Bogdan Mardale, concurentul din echipa Razboinicilor, care a ales sa paraseasca concursul.

Acesta a fost intampinat de familie si prieteni care i-au strigat numele si au inaltat pancarte cu fotografii din competitie. Vadit coplesit de emotia regasirii cu cei dragi, acesta si-a imbratisat parintii, fratele mai mic si prietenii care i-au urmarit cu sufletul la gura evolutia de la „Exatlon”.

Am iesit din concurs pentru ca imi era foarte dor de casa. Nu exista premiu care sa egaleze bucuria de a fi alaturi de familia mea”, a declarat Bogdan.

Mama acestuia a asteptat cu lacrimi in ochi sa isi straga fiul in brate dupa o despartire de mai bine de o luna. „Sunt cea mai fericita femeie din lume ca s-a intors, n-am mai mancat, n-am mai dormit, am trait intens fiecare proba de la <Exatlon>. Cand s-a lovit la una dintre probe, am cazut in genunchi in fata televizorului, i-am simtit durerea! Sunt foarte bucuroasa ca s-a intors acasa”, a spus femeia.

Pentru Bogdan, „Exatlon” va ramane o experienta unica de care isi va aminti, cu intensitate, toata viata.

A fost ceva foarte special, mi-am aflat limitele propriului corp, am legat prietenii pe viata, mai ales cu Ionut. Am avut parte de toate starile posibile. Voi urmari in continuare concursul si voi trai alaturi de Razboinici fiecare proba. Am devenit o familie acolo, ne-am ajutat, ne-am mai si certat, am plans unul pe umarul celuilalt, am impartit fiecare bucatica de mancare”, a adaugat Bogdan.

Fostul concurent de la „Exatlon” a precizat ca asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa, unde il asteapta un festin adevarat: mielul pregatit la protap de tatal lui si cheescake-ul preparat de mama sa. 

Bogdan s-a remarcat in „Exatlon” prin calitatile sale exceptionale de atlet, acesta devenea cu adevarat spectaculos pe traseele dificile din competitie. Seara de sambata il va gasi pe Bogdan in fata micului ecran, urmarind modul in care se descurca la dueluri fostii sai camarazi din Republica Dominicana.     

Citeste mai multe despre: