Decizia surprinzatoare luata de Mariana de la Exatlon imediat dupa intoarcerea in tara! “Razboinica” a decis sa se implice in salvarea copiilor bolnavi de cancer!

Decizia surprinzatoare luata de Mariana de la Exatlon imediat dupa intoarcerea in tara! “Razboinica” a decis sa se implice in salvarea copiilor bolnavi de cancer!

La scurt timp de la revenirea in Romania, “razboinica” Mariana a declarat ca vrea sa ajute copiii bolnavi.

Mariana, “razboinica” luptatoare care a impresionat o tara intreaga cu povestea ei de viata, a atins din nou coarda sensibila a publicului.

Nici nu a ajuns bine in Bucuresti, si maratonista a dezvaluit in ce proiecte intentioneaza sa se implice in viitorul apropiat. In primele declaratii date pe aeroport, Mariana a spus ca urmatorul pas va fi acela de a da o mana de ajutor copiilor cu grave probleme de sanatate.

“Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa castig Exatlon! Mi-as fi dorit enorm sa pot iesi din saracie, sa le pot oferi oamenilor pe care ii iubesc o viata mai buna! Intentionam sa imi iau o garsoniera, in care sa locuiesc cu baiatul meu, iar restul de bani sa il ofer pustilor necajiti!

“Totusi, chiar daca nu am iesit invingatoare, nu am sa ma abat de la proiectele mele! Deja am luat legatura cu o fundatie care ajuta copiii bolnavi de cancer si am sa ma inscriu ca voluntar. Vreau sa ajut, cu cat pot eu!”, a declarat fosta concurenta Exatlon.

Gestul “razboinicei” a impresionat deja, astfel ca multi au inceput sa ii dea mesaje pe adresa de socializare. “Mariana de la Exatlon e cea inimoasa concurenta! Pacat ca a iesit din competitie! Era cea mai buna”, sunt doar cateva din randurile scrise de fani.

Citeste mai multe despre: