Decizie controversata a lui Mario Fresh! S-a autopropus in duelul de eliminare!

Decizie controversata a lui Mario Fresh! S-a autopropus in duelul de eliminare!

Faimosii au pierdut astazi jocul de protectie. Un baiat din echipa lor va pleca acasa. Razboinicii au castigat jocul de protectie cu scorul de 10 la 6.

Un baiat din echipa Faimosilor va pleca acasa. Inainte de a anunta cine este cel mai slab jucator al saptamanii si cine este player of the week, Cosmin Cernat a  facut un anunt important:

”Pentru ca nivelul competitiei este unul foarte ridicat, ceea ce se va intampla la duelul de eliminare merge, de asemenea, la un alt nivel, mai ridicat si mai interesant. 

Incepem cu numele celui care are cele mai mici procentaje. Numele lui este Calin Serban. El merge automat la duelul de eliminare. Aflam acum numele celui sau celei care are cele mai bune procentaje din echipa Faimosilor. Numele este Ion Surdu. Ceea ce inseamna ca Ion Surdu are protectie si va trebui sa nominalizeze un coleg”, a spus Cosmin Cernat.

Mario Fresh a decis ca el ar trebui sa intre la duelul de eliminare impotriva lui Calin, deoarece el nu este sportiv. Si Costin Gehorghe s-ar fi autopropus pentru duel, desi este accidentat.

”Si pana la urma, Giubi se misca mai bine, Ciprian se misca mai bine, Costin se misca mai bine”, a spus Mario Fresh.

Urmariti reactia lui Costin Gheorghe in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: