Detalii nestiute despre Anca de la EXATLON! Este atat de agresiva si in viata de zi cu zi? Ce dezvaluiri a facut fratele ei

Detalii nestiute despre Anca de la EXATLON! Este atat de agresiva si in viata de zi cu zi? Ce dezvaluiri a facut fratele ei

Este Anca de la Exatlon atat de antisociala si agresiva in comportament si limbaj si in afara competitiei?

Invitat la WOWbiz a fost chiar Radu Mihailescu, fratele Ancai, care a vorbit despre felul ei de a fi.

“Nu am vorbit cu ea de cateva luni! Anca e o tipa foarte corecta si spune lucrurilor verde in fata. Intr-adevar e putin cam agresiva, asa este si acasa. Eu m-am obisnuit cu ea, o accept asa cum e. Este o tipa foarte ok, foarte buna la suflet”.

Radu a adaugat ca Anca are de mica spiritul competitiei in sange si ca de atunci isi dorea sa castige tot ce se poate. El a mai spus ca in realitate este foarte sociabila si ca are o gramada de prieteni:

“Suntem patru frati, doi baieti si doua fete, ea este sora cea mare. Anca era competitiva de mica, ii placeau sporturile, inventa jocuri; injura si atunci, era mai agresiva. Aici Anca are o gramada de prieteni, este destul de sociabila. La televizor probabil ca s-a simtit putin marginalizata, zic eu”.

Au circulat zvonuri potrivit carora Anca ar mima accidentarea pe care a suferit-o la glezna. Fratele ei sustine ca acestea nu sunt adevarate si ca Anca nu are obiceiul de a minti.

“Anca nu minte niciodata. Nu cred ca minte in legatura cu accidentarea. Eu am vazut-o afectata si cred ca sufera, din ce o cunosc eu, chiar sufera Anca”.

Citeste mai multe despre: