Dezvaluiri uluitoare! Cum se spala fetele de la “Exatlon”!

Dezvaluiri uluitoare! Cum se spala fetele de la “Exatlon”!

Cream a povestit cum isi pastreaza igiena “faimoasele” in Republica Dominicana!

Dupa mai bine de doua luni de la iesirea din Exatlon, Claudia Pavel a raspuns la cele mai provocatoare intrebari, cele legate de igiena! 

“Cu ajutorul lui Dumnezeu, am rezistat in Republica Dominicana. Concursul acesta m-a facut pe mine sa imi dau seama ca sunt mult mai puternica decat credeam eu si ca, de acum inainte, as putea sa fac orice. Mi-am depasit foarte multe limite, inclusiv cele de igiena! Nu am crezut niciodata ca am sa pot sa traiesc asa, tocmai de aceea, acest gen de show te face sa apreciezi mult mai mult confortul de acasa.

“De obicei, ai senzatia ca ti se cuvine totul, un pat, o masa buna, o masina frumoasa, un dus cald, acolo insa este altceva! Din acest motiv, i-am vazut cu alti ochi si pe localnicii care traiau exact ca noi in camp, in acea saracie, dar aveau zambetul pe buze si nu erau suparati niciodata”,  a dezvaluit Claudia Pavel!

Cream a povestit cum se spala la Exatlon! Ce avea in cotet!

“Ne spalam de cele mai multe ori in Ocean! Cu parul meu cret, chiar nu am avut probleme, a fost minunat acolo. Ploua des, iar pentru mine nu era dificil in privinta podoabei capilare. Firele le descurcam cu mana, am gasit o solutie cumva!

“Insa a fost greu cu adevarat in privinta igienei corporale! Cand eram la cotet, de exemplu, faceam dus doar la bidon! Fetele ne ajutam intre noi, il tineam pe rand! In casa, din fericire, aveam dus, dar apa era rece! Nu era deloc confortabil”, a povestit Cream!

Citeste mai multe despre: