Diana Belbita de la Exatlon, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata.Ce chip angelic avea in copilarie!

Diana Belbita de la Exatlon, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata.Ce chip angelic avea in copilarie!

Diana Belbita de la Exatlon este, la doar 22 de ani, o luptatoare MMA foarte bine cotata. Neinfricata, ambitioasa si perseverenta, frumoasa olteanca si-a castigat multi fani la Exatlon.

Sportiva a obtinut o multime de puncte pentru echipa “Faimosii” si a trecut fara probleme majore si de perioadele in care a stat, alaturi de colegii ei in “cotet” si a dormit pe scanduri.

“Are o determinare cum nu am mai vazut si se recupereaza repede dupa accidentari”, spunea Anda Adam despre prietena ei.

Diana a fost eliminata din competitie in urma cu doua saptamani insa ramane una dintre cele mai apreciate urmase ale Evei care au trecut prin competitia fenomen a momentului.

Diana Belbita de la Exatlon a fost supranumita, pe buna dreptate, “Printesa Razboinica”, dar in copilarie “Xena” noastra mioritica semana cu o papusica.

Diana avea chip angelic si un par des si lung pe care mama ei i-l impletea des si i-l prindea in doua codite. Doamna Belbita are la loc de cinste pozele cu fiica ei, in copilarie, si este nespus de mandra de realizarile acumulate de mostenitoarea ei pana la varsta de 22 de ani.

Si acum, cand vrea sa se relaxeze, Crina Belbita ii impleteste fiicei podoaba capilara. Cele doua au o relatie foarte apropiata si mai presus de orice, sunt prietene bune.

Mama Dianei este cea care a incurajat-o pe luptatoare sa-si urmeze visurile si totodata este si cea mai mare sustinatoare a ei la meciuri.

Citeste mai multe despre: