Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs.  Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

Diana Belbita de la Exatlon este o concurenta foarte buna care face parte din echipa “Faimosii”.

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs.  Are mentalitate de invingatoare, iar pe parcursul competitiei-fenomen care a cucerit Romania, tanara a demonstrat ca are calitati de invingatoare. Protagonista noastra are o forta fizica de invidiat in ciuda faptului ca pare mai fragila decat era cand a intrat in concurs. Si nu pentru ca nu ar mai avea energie ci pentru ca, la fel ca restul concurentilor, a slabit in aproape trei luni de efort fizic si alimentatie putina.

Citeste si: Anca Surdu, despre afectiunea crunta care a facut-o sa paraseasca Exatlon! “Mi-au aparut bubite pe toata fata apoi s-au transformat intr-o alergie grava!” Iata ce destainuiri uluitoare a facut fosta concurenta despre experienta traita in Republica Dominicana!

Cand a ajuns in Republica Dominicana, Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme, iar acum indragita luptatoare MMA pare ca a slabit cam cinci kilograme. Cel putin asa crede Crina Belbita, mama Dianei, din ce vede la televizor.

 Sportiva arata foarte bine, s-a adaptat perfect la conditiile de stres si da semne ca este din ce in ce mai determinata.

Citeste mai multe despre: