Diana Belbita, despre cel mai tare moment de la Exatlon: “Imi apare instantaneu un zambet larg pe fata”

Diana Belbita, despre cel mai tare moment de la Exatlon: “Imi apare instantaneu un zambet larg pe fata”

Diana Belbita s-a intors de la Exatlon in urma cu mai bine de doua saptamani, dar retraieste momentele unice din competitie.

In urma cu cateva zile, Diana Belbita a postat pe pagina ei de socializare, un filmulet devenit celebru in randul fanilor Exatlon. Este o secventa difuzata in februarie, cand “Faimosii” se aflau la “cotet” si au fost vizitati de un soricel. Camerele de supraveghere l-au filmat pe soricel in timp ce a intrat in “cotetul”, unde concurentii Exatlon dormeau.

Animalutul s-a plimbat printre ei, a urcat si pe un perete, apoi s-a dus spre Diana Belbita, care s-a trezit cand a simtit soricelul pe ea. Apoi, aceasta i-a trezit pe toti “faimosii”, care s-au chinuit sa alunge “musafirul nepoftit” din “dormitorul” lor.


“Este un moment mai lung, dar unul din punctul meu de vedere foarte amuzant. Intradevar este mai vechi, dar de fiecare data cand il privesc imi apare instantaneu un zambet larg pe fata si am zis ca trebuie sa impartasesc acest moment si cu voi, sa va fac si pe voi sa radeti!”, a spus Diana Belbita, langa imaginile de la Exatlon cu soricelul. 

Citeste mai multe despre: