Diana Belbita, despre cele mai urate zile la Exatlon! “M-am simtit discriminata de cuvintele lui Giani Kirita!” Iata cum a reactionat tanara luptatoare in confruntarea cu mama fostului fotbalist!

Diana Belbita, despre cele mai urate zile la Exatlon! “M-am simtit discriminata de cuvintele lui Giani Kirita!” Iata cum a reactionat tanara luptatoare in confruntarea cu mama fostului fotbalist!

Diana Belbita a vorbit despre ceea ce a simtit in ultimele si cele mai dificile zile in competitia Exatlon.

Invitata in platoul “WOWbiz”, Diana Belbita a vorbit deschis despre tot ceea ce a trait in ultimele zile petrecute in Republica Dominicana, despre tensiunile iscate in interiorul echipei sale si despre modul in care a fost pusa la zid chiar de catre Giani Kirita, cel pe care l-a considerat un adevarat prieten, o parte din familia sa.
 
 
Diana Belbita a marturisit ca s-a simtit extrem de dezamagita de reactiile neasteptate ale lui Giani Kirita inainte de arena, care au culminat cu eliminarea sa.
“Giani a zis ca daca ar fi sa aleaga intre cei trei vechi el ar da cu banul! N-am fost deranjata de nominalizarea in sine, cat am fost deranjata de faptul ca efectiv, eu nu am fost luata in calcul de la egal la egal! Mai tarziu, in discutia din masina mi s-a spus ca: Tu nu te poti compara cu noi! M-am simtit discriminata de cuvintele lui Giani Kirita!”, a spus Diana Belbita.
 
Pe de alta parte, mama lui Giani Kirita, aflata in platou pentru a-l sustine pe fostul fotbalist, a incercat din rasputeri sa o convinga pe Diana ca fiul sau nu a complotat deloc impotriva ei impreuna cu ceilalti colegi din echipa “Faimosilor” ci dimpotriva a protejat-o mereu si a privit-o ca pe o fiica, apreciind-o pentru evolutia in concurs.
“Eu nu cred ca baiatul meu a facut un complot, ca sa o dea pe Diana afara, niciodata! Pentru ca Giani tinea la Diana, eu am vazut! Giani a considerat-o ca pe fiica lui nu ca pe o sora mai mica! Giani e tare in gura, vulcanic, dar e un sufletist!”, a spus mama lui Giani Kirita.

Citeste mai multe despre: