Diana Bulimar a revenit in Romania de la EXATLON! Primele imagini cu fosta gimnasta la aeroport, unde a fost intampinata de familie si prieteni!

Diana Bulimar a revenit in Romania de la EXATLON! Primele imagini cu fosta gimnasta la aeroport, unde a fost intampinata de familie si prieteni!

Diana Bulimar, eliminata de la Exatlon saptamana aceasta, a ajuns in Romania, unde a fost asteptata cu nerabdare de cei dragi.

Diana Bulimar a fost nominalizata in aceasta saptamana pentru eliminare din echipa Faimosilor impreuna cu Oltin Hurezeanu si Larisa Vasile, insa a strans cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor si, astfel, a fost nevoita sa plece din competitia Exatlon.

Desi si-a dorit enorm sa mai ramana in concurs, Diana Bulimar s-a impacat cu gandul ca mai devreme sau mai tarziu acest lucru s-ar fi intamplat si astepta cu nerabdare sa-si revada familia si prietenii, carora le-a dus dorul in Republica Dominicana.

“Este un reality show. Ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine, dar ma bucur ca s-a vazut faptul ca nu se stie niciodata. Asta este. Se pare ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta inteleg eu din voturile telespectatorilor. Am simtit-o de azi dimineata”, a marturisit Didi Bulimar dupa ce a aflat vestea si si-a recules gandurile.
Diana Bulimar a fost cea mai titrata sportiva de la Exatlon, detinand mai multe titluri olimpice si europene, la individual si cu echipa.

Vedeti in galeria foto de mai jos primele imagini cu fosta gimnasta:

Citeste mai multe despre: