Diana Bulimar, primele declaratii la intoarcerea in tara! “Emotie, adrenalina, echipa!” Iata cine a intampinat-o cu zambete si caldura la aeroport si ce marturisiri a facut fosta concurenta Exatlon!

Diana Bulimar, primele declaratii la intoarcerea in tara! “Emotie, adrenalina, echipa!” Iata cine a intampinat-o cu zambete si caldura la aeroport si ce marturisiri a facut fosta concurenta Exatlon!

Diana Bulimar, eliminata de la Exatlon saptamana aceasta, a ajuns in Romania, unde a fost asteptata cu nerabdare de cei dragi.

Diana Bulimar a fost cea mai titrata sportiva de la Exatlon, detinand mai multe titluri olimpice si europene, la individual si cu echipa. fosta gimnasta a fost nominalizata in aceasta saptamana pentru eliminare din echipa Faimosilor impreuna cu Oltin Hurezeanu si Larisa Vasile, insa a strans cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor si, astfel, a fost nevoita sa plece din competitia Exatlon.

Desi si-a dorit enorm sa mai ramana in concurs, Diana Bulimar s-a impacat cu gandul ca mai devreme sau mai tarziu acest lucru s-ar fi intamplat si astepta cu nerabdare sa-si revada familia si prietenii, carora le-a dus dorul in Republica Dominicana.

Seara trecuta, Diana Bulimar a revenit in tara, dupa eliminarea de la Exatlon si a fost de-a dreptul sufocata de apropiati si de admiratori la aeroport.
“Experienta a fost una lunga chiar daca au fost doar trei luni de zile, a parut o vesnicie, iar in momentul in care am iesit mi s-a parut ca am clipit si totul a revenit la normal! Emotie, adrenalina, echipa…”, a spus Diana Bulimar.

Cu toate ca erau topiti de dor, apropiatii nu se asteptau sa o vada atat de curand acasa! Au asteptat-o la aeroport cu bratele pline de flori si cu gogosi, desertul preferat al gimnastei. Diana a tinut sa le transmita fostilor ei colegi un mesaj:
“Mi-e foarte, foarte dor de ei! Abia astept sa ma vad cu Anca, sa facem clatite! Celor de acolo sa reziste cat  mai mult! Le spun ca acasa este bine dar si acolo este bine!”, a spus Diana.

Citeste mai multe despre: