Diana Kovacs, cea de-a doua eliminata de la “Exatlon”, a revenit in Romania

Diana Kovacs, cea de-a doua eliminata de la “Exatlon”, a revenit in Romania

“A fost experienta vietii mele, pe care nu as ezita sa o repet”.

Diana Kovacs, sportiva care a fost eliminata marti, din competitia Exatlon, s-a intors acasa, in Romania.

Dupa participarea in cea mai tare competitie sportiva televizata, tanara luptatoare de judo a parasit cu fruntea sus echipa Razboinilor si Republica Dominicana, mai determinata ca oricand sa aprecieze fiecare clipa din viata.

“Acum vreau sa ma linistesc putin, sunt foarte obosita psihic, dar si pregatita sa o iau de la capat. Participarea in cadrul <Exatlon> m-a schimbat mult. M-am intors alt om si vad altfel lucrurile acum. Intotdeauna am fost modesta, iar acum apreciez inzecit ceea ce am. Voi avea mai multa incredere in mine. Dupa aceasta experienta, inteleg mult mai bine zicala <Nu lasa pe maine ceea ce poti face azi>. A fost experienta vietii mele, pe care nu as ezita sa o repet”, a declarat Diana Kovacs, la sosirea pe aeroport.

Diana a renuntat la tot in momentul in care a decis sa participe la aceasta competitie si spune ca nu regreta alegerea facuta, indiferent de momentele extrem de dificile prin care a trecut.

“E o experienta pe care as recomanda-o tuturor. Daca am face cu totii un astfel de experiment, am fi mult mai buni, mult mai rabdatori si am aprecia ceea ce avem. Eu sunt obisnuita cu inceputurile.

“Am trait in patru orase, am luat-o de la zero cu oameni noi, cu provocari in ceea ce priveste locul de munca. Dupa experienta oferita de <Exatlon>, vad totul cu alti ochi, nu mai sunt atat de stresata, nu ma mai gandesc la ce o sa fac maine, nu imi mai pun intrebari despre cum o sa o scot la capat. Am vazut ca se poate trai mult mai simplu, mult mai frumos”, a adaugat sportiva.

Tanara a fost asteptata la aeroport de cea mai buna prietena a ei, care a trait si ea intens, din fata micului ecran, fiecare proba.

“Diana s-a descurcat foarte bine, merita sa mai ramana in competitie pentru ca are foarte mult bun simt, este ambitioasa si diplomata. I-am pregatit ciocolata de casa pentru ca stiu ca ii place”, a spus prietena tinerei.

Nu pierdeti continurea competitiei “Exatlon” in aceasta sambata, de la ora 20:00, la Kanal D! Cele doua echipe se vor inclesta din nou pe traselele dificile din Republica Dominicana.

In aceasta seara, in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 19:00, veti puteti urmari mai multe imagini cu Diana Kovacs la revenirea in tara.

Citeste mai multe despre: