Dovada ca Giani Kirita, concurentul de la Exatlon, isi divinizeaza fiica. “E cea mai frumoasa femeie din Romania”

Dovada ca Giani Kirita, concurentul de la Exatlon, isi divinizeaza fiica. “E cea mai frumoasa femeie din Romania”

Giani Kirita, concurentul din echipa Faimosilor de la Exatlon, isi divinizeaza fiica.

Fostul fotbalist spune ca Roxana e cea mai frumoasa femeie din Romania. Giani Kirita este un barbat fericit si implinit.

Dupa incheierea carierei de fotbalist, acesta a inceput sa cocheteze cu televiziunea si a participat la o o sumedenie de emisiuni unde s-a facut remarcat gratie umorului, spontaneitatii si atitudinii de “baiat rau”.

Fostul sportiv pare un barbat dur si “uns cu toate alifiile”, cum s-ar spune in popor, dar cand il vezi langa Roxana, fiica lui in varsta de 18 ani, poti sa juri ca om mai sensibil si mai blajin nu exista.

Roxana este cea mai mare sustinatoare a vedetei de la Exatlon, aceasta neratand niciun minut din show-ul unde tatal ei este unul dintre cei mai iubiti concurenti.

Iar cand cineva il ataca pe Giani Kirita, Roxana ia imediat atitudine si il apara pe cel mai important barbat din viata ei. La randul lui, Giani Kirita de la Exatlon are numai cuvinte de lauda la adresa mostenitoarei lui.

“Roxana seamana cu mine. Este ambitioasa si vulcanica. In plus, mie mi se pare ca e cea mai frumoasa femeie din Romania si e superba si fara machiaj. De la mine a mostenit si frumusetea (rade)”, a spus concurentul Exatlon intr-un interviu mai vechi.

Citeste mai multe despre: