Drama care l-a marcat cumplit pe Jaguarul de la Exatlon!

Drama care l-a marcat cumplit pe Jaguarul de la Exatlon!

Cea mai emotionanta intalnire a avut-o cu elevii unei clase de invatamant primar.

Finalistul Exatlon, Ionut Sugacevschi, alias Jaguarul, a devenit idolul copiilor din Galati si, de cand s-a intors in tara, s-a intalnit cu sute de copii in parcuri, scoli, la cumparaturi, fiind chemat sa povesteasca experienta extraordinara prin care a trecut. Cea mai emotionanta intalnire a avut-o cu elevii unei clase de invatamant primar. Chemat de o bunica sa vina sa le impartaseasca colegilor nepoatei sale peripetiile prin care a trecut la Exatlon, Ionut a aflat ca toti copiii sunt marcati de decesul unei colege, o fetita de 9 ani, diagnosticata cu leucemie.


Luptatorul de MMA a primit cele mai grele intrebari de la micuti si a realizat ca, desi la o varsta frageda, unii dintre ei se confrunta cu adevarate drame, greu de gestionat si de catre maturi.
“M-a emotionat foarte tare cand am aflat ca fata aceea a murit la 9 ani si toti din clasa erau suparati. Doamna invatatoare nu stia ce sa le mai faca sa ii scoata din starea aia si, cand am ajuns acolo, le-am adus zambetul pe buze, am stat cu ei de vorba cam o ora si jumatate. M-au intrebat <<De ce Doamne, Doamne a facut asta?>> si n-am stiut sa raspund, pur si simplu mi-au dat lacrimile.  Apoi a venit un baietel la mine care s-a uitat in ochii mei si mi-a spus <<Eu n-am mama!>>. Mama lui murise cu 2-3 saptamani inainte. Mi s-au inmuiat picioarele si incercam sa nu plang in fata copilului, din contra, incercam sa il intaresc, sa ii spun ca mama lui e sus acolo, ca il sprijina, il vede, vrea sa vada in el un luptator, un baiat puternic si doar prin scoala, prin invatamant poate face asta”, povesteste, sugrumat de emotie, razboinicul Exatlon.
Ionut Sugacevschi nu a uitat cat de mult a muncit pentru performanta sportiva si este hotarat sa demareze un proiect pentru cei mici, sa ii ajute sa se dezvolte frumos si sanatos prin sport. Razboinicul crede cu tarie ca puterea exemplului este foarte importanta si copiii ar trebui invatati sa “fie ambitiosi si sa isi urmeze visul pentru ca in viata nu exista <<Nu pot>>, exista doar <<Nu vreau>>”.


“Mi-as dori foarte mult sa se apuce de sport, pentru ca sportul e sanatate curata, sa manance sanatos si sa lase fast-food-ul, sa incerce sa manance cat mai natural. Mi-as dori enorm de mult sa pot promova sportul pentru ca in ziua de azi, copiii nu fac altceva decat sa stea pe tablete, pe telefoane, si aceste dispozitive le fac rau. Le strica vederea, le afecteaza coloana,” a subliniat Ionut Sugacevschi.

Ionut a plecat de o saptamana in Brugge, Belgia, pentru a se antrena pentru un meci important in cariera sa, dar si pentru a petrece putin timp cu sotia sa, Nela, care in gluma i-a reprosat <<Te-am asteptat 5 luni de zile, si acum cand ai venit n-ai avut timp o zi sa stai cu mine, sa inchizi telefonul>> dar care, pe de alta parte,  se bucura ca a fost alaturi de sotul sau si a trait toate momentele emotionante alaturi de acesta.

Citeste mai multe despre: