Drama nestiuta a lui Radu de la Exatlon! Putini oameni au puterea sa isi revina dupa o asemenea tragedie! Ce a patit in urma cu aproape 20 de ani

Drama nestiuta a lui Radu de la Exatlon! Putini oameni au puterea sa isi revina dupa o asemenea tragedie! Ce a patit in urma cu aproape 20 de ani

Dupa intoarcerea in tara, Radu a acordat un interviu publicatiei Vice in care a vorbit despre lucrurile care nu se vad la EXATLON.

Succesul urias al emisiunii EXATLON, care s-a transformat intr-un fenomen international, i-a determinat pe jurnalistii de la Vice sa afle mai multe detalii despre acasta productie chiar de la unul dintre cei mai apreciati concurenti.

Iata ce marturisire a facut Radu:

“Sunt din Cluj, am aproape 48 de ani şi am doi copii – o fată de 19 ani şi un băiat de 11 ani. Am avut un frate care a decedat în urmă cu 18 ani, în urmă unei boli incurabile. La scurt timp, mi-am pierdut şi părinţii, dar şi prima mea soţie, mama fetiţei, care a suferit un stop cardiac. Mi-am crescut copilul câţiva ani singur, apoi m-am recăsătorit din dragoste, dar, în urmă cu aproape trei ani, am divorţat.

De profesie sunt bucătar, încă din copilărie mi-a plăcut să gătesc. Acum lucrez în Cluj, la restaurantul unui hotel. Este pasiunea mea dintotdeauna, îmi face plăcere să gătesc şi nu mă văd făcând altceva.

Când m-am înscris la Exatlon, ştiam că este o competiţie sportivă. Şi trecutul meu e marcat de atletism. Am avut rezultate foarte bune la proba de 400 de metri garduri, fiind în top la acel moment. Din păcate, o problemă la menisc, la piciorul stâng, a pus capăt carierei de sportiv.”

Citeste  tot interviul pe Vice.com

Citeste mai multe despre: