Drumul spre glorie, presărat cu lipsuri pentru Cătălin Cazacu, vedeta de la “Exatlon”: “M-am uitat mult timp peste gard la copiii care mergeau la ştrand şi la copiii care aveau vacanţe”

Drumul spre glorie, presărat cu lipsuri pentru Cătălin Cazacu, vedeta de la “Exatlon”: 
“M-am uitat mult timp peste gard la copiii care mergeau la ştrand şi la copiii care aveau vacanţe”

Catalin Cazacu, una dintre cele zece vedete care formeaza Echipa Faimosilor de la “Exatlon”, reality-ul suta la suta autentic ce va avea premiera la Kanal D in aceasta duminica, la ora 20:00, considera ca este pregatit total de aceasta competitie, la finalul caruia numai unul dintre cei douazeci de concurenti va iesi invingator si va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro.

Campionul de motociclism viteza a povestit ca perioada copilariei sale a fost umbrita de lipsurile materiale si ca sportul si dorinta de a face performanta l-au motivat total pentru a ajunge in topuri.

Oricine a facut sport stie ca perioada copilariei nu exista. M-am uitat mult timp peste gard la copiii care mergeau la strand si la copiii care aveau vacante. Eu nu le-am avut, mi le-am dorit in acel moment, dar pentru ca am fost invatat sa iubesc ceea ce fac, nu am avut nici timp, nici bani sa fac aceste lucruri.  Ma gandesc ca poate acest fapt m-a salvat de multe intamplari nedorite. Per total, m-au facut omul care sunt astazi”, a povestit Catalin Cazacu.

Nu ratati “Exatlon”, cea mai dura competitie a anului, difuzata in aceasta duminica, de la ora 20:00, la Kanal D. Douazeci de concurenti, doua echipe, cea a vedetelor care formeaza Echipa Faimosilor, si cea a oamenilor obisnuiti care practica intens activitati sportive, care alcatuiesc Echipa Razboinicilor, se vor duela pentru premiul cel mare de 100.000 de Euro.

Citeste mai multe despre: