Drumul spre succes. Giani Kirita, “gladiatorul” de la “Exatlon”, poveste emotionanta de viata! Ce a fost in stare sa faca pentru titlul de campion?

Drumul spre succes. Giani Kirita, “gladiatorul” de la “Exatlon”, poveste emotionanta de viata! Ce a fost in stare sa faca pentru titlul de campion?

Giani Kirita, unul dintre gladiatorii care face parte din echipa vedetelor de la “Exatlon”, show care va avea premiera duminica, 7 ianuarie, la ora 20:00, la Kanal D, a tintit inca de mic la titlul de campion.

Vedeta a marturisit ca traseul catre titlul de invingator a fost presarat de-a lungul anilor cu greutati si ca lipsurile l-au îndârjit  si l-au facut sa faca fata “usilor inchise”. Motivatia de a ajunge un fotbalist de renume a ridicat orice bariera, sportivul parcurgand ore intregi cu trenul pentru a da probe la diferite cluburi de fotbal.

“Familia mea m-a influentat cel mai mult – sora mea, care era mai mare cu cinci ani, mama si bunica mea. Am fost doi copii la parinti. Mama a divortat de tata cand m-am nascut eu. Cand am venit la Bucuresti, pentru ca imi placea foarte mult fotbalul, trebuia sa merg la o echipa. Si, saraca mama muncea, iar sora mea nu stia ce trebuia sa faca in sensul asta pentru mine. Ii mai zicea lui unchiu-meu –  <Ia-l si tu si du-l la o echipa, de proba!>. Si mi-a intrat mie asta in cap – “de proba” si am zis sa merg singur. Mama era obosita, ca muncea toata ziua, nu avea cand sa mearga cu mine. Mi-am luat gentuta si am inceput sa merg eu singur: <Buna ziua! Joc fotbal si as vrea sa dau si eu o proba!>. Am ajuns si la Lehliu sa dau probe. Mergeam cu trenul!”, a spus acesta.

Fostul fotbalist al clubului Dinamo a povestit cui a dus lipsa in copilarie si ce anume l-a motivat pentru a face performanta in sportul care l-a consacrat. Copil fiind, Giani Kirita a povestit ca perioada copilariei i-a fost puternic marcata de lipsa tatalui, aceasta resimtandu-se si in prezent.

Pe tatal meu l-am cunoscut,  el nu a avut grija de noi. Nu l-a interesat. La un moment dat, dupa ce s-au desfiintat grupele de fotbal in Bucuresti – iar eu nu aveam relatii, si totul merge pe relatii, se stie – m-am dus sa joc fotbal cu echipa de la tara, unde am crescut, la Sabareni. Acolo sta mama, acolo am casa, am cainele, am tot. Lipsa tatalui mi-a accentuat dorinta de a reusi si de a-mi sustine familia. Lipsa tatalui m-a marcat si ma marcheaza. Eu nu am zis “tata” niciodata” si de aceea, dorind  sa umplu acest gol, am facut copii de tanar. As fi vrut si eu sa zic “tata”.  Voiam si eu sa merg cu tata la fotbal. Pe toti colegii mei, dupa meci, ii asteptau tatii. Pe mine nu ma astepta nimeni. Si m-a marcat lipsa asta. Si in ziua de astazi imi doresc sa zic “tata” si nu am cui”, a povestit sportivul.

Nu ratati reality show-ul “EXATLON”, difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Citeste mai multe despre: