Echipa Razboinicilor a iesit invingatoare aseara, in competitia „Exatlon”!

Echipa Razboinicilor a iesit invingatoare aseara, in competitia „Exatlon”!

Dupa infrangerea dureroasa, Faimosii au mers sa doarma intr-o baraca, fara niciun pic de confort.

Dramatism suta la suta, aseara, in timpul primelor jocuri „Exatlon”! Competitia a fost una extrem de dura, probele le-au pus probleme serioase celor doua echipe, cea a Razboinicilor si cea a Faimosilor. Razboinicii au iesit invingatori, la o diferenta extrem de mica de cea a Faimosilor. Practic, doborarea unui cub, intr-o fractiune de secunda, a facut diferenta.

Faimosii au recuperat in a doua parte a jocurilor punctele pe care le pierdusera in favoarea Razboinicilor, dar acestia din urma au reusit sa se concentreze si sa depaseasca echipa adversa, castigand astfel dreptul la confort.
   
„Stiu ca este important sa ramanem puternic atat fizic, cat si psihic, este foarte important mentalul intr-o competitie de acest gen. Am pierdut la o diferenta extrem de mica. E nevoie si un pic de noroc”, a spus Anda Adam.       
In timp ce se deplasau spre locurile unde urmau sa doarma, cei din echipa Faimosilor isi analizau slabiciunile si unii dintre ei nu isi puteau ascunde dezamagirea.
Ion Oncescu, multimplu campion mondial si european la skandenberg, a realizat cat de dificile sunt anumite probe. „O sa ne chinuim foarte tare. E clar (…) ”, a spus acesta.
„S-au aruncat la sacrificiu, ca disperatii! Vor veni accidentari grave, o sa vedeti!”, a adaugat Giani Kirita.

„Nu o sa dau vina pe nimic acum (…) A fost o lupta care s-a disputat pana in ultimul moment!”, a spus Diana Belbita, luptatoarea  MMA .
„A fost un joc foarte dur, cu multe ostacole. Cred ca ne-au subestimat, au avut prea multa incredere in ei…”, a spus Ionut, luptatorul din echipa Razboinicilor si una dintre marile revelatii ale serii.  

In aceasta seara si maine, de la ora 20:00, continua batalia, care se anunta una cel putin la fel de dura, cu rasturnari spectaculoase de situatie. Nu ratati cel mai tare reality, „Exatlon”, transmis aproape in timp real de pe plaja special amenajata in Republica Dominicana pentru aceasta super competitie. Din 13 ianuarie, puteti urmari Exatlon patru zile consecutiv, de  sambata pana marti, de la ora 20:00.

 

Citeste mai multe despre: