El e baiatul lui Catalin Cazacu! Scrisoarea de la Andrei l-a facut pe concurentul de la Exatlon sa planga

El e baiatul lui Catalin Cazacu! Scrisoarea de la Andrei l-a facut pe concurentul de la Exatlon sa planga

Baiatul lui Catalin Cazacu i-a trimis tatalui sau o scrisoare emotionanta, care l-a facut pe concurentul de la Exatlon sa planga.

Faimosii au castigat in editia Exatlon din 25 martie proba care avea drept premiu citirea unor scrisori de la familie. Iar Catalin Cazacu a primit o scrisoare de la fiul sau, Andrei, in varsta de 7 ani, iar mesajul baiatului l-a facut pe concurentul Exatlon sa planga.

Andrei este fiul lui Catalin Cazacu din relatia pe care campionul la motociclism a avut-o cu Nicoleta Delinescu, o cantareata de muzica populara din Timisoara. Desi, cei doi nu mai sunt impreuna, Cazacu a pastrat legatura cu mama copilului sau si de care ori poate isi petrece timpul cu Andrei. Cei doi au fost impreuna in vacante, in excursii, iar cel mic este apropiat si de parintii lui Catalin Cazacu, alaturi de bunicii paterni, baietelul petrecand mult timp.

Iata ce a scris Andrei in biletul ce a fost citit de Catalin Cazacu la Exatlon si care l-a facut sa planga:

“Tata, te iubesc si mi-e tare dor de tine! Dar sunt mandru de tine si te urmaresc in fiecare seara, desi ma cearta buna uneori ca stau pana tarziu si nu ma trezesc dimineata la scoala.

Sa stii ca am inceput sa fac trasee cu copiii in gradina si abia astept sa treaca zapada sa putem continua.

Acum, toata lumea la scoala ma striga Faimosul Cazacu. Toti urmaresc Exatlon si povestesc despre curse”, este mesajul trimis de Andrei, fiul de 7 ani al lui Catalin Cazacu. 

Citeste mai multe despre: