El este favoritul lui Catalin Botezatu din cel de-al doilea sezon Exatlon! “I-am zis sa nu fie fitos si sa nu faca scandal”

El este favoritul lui Catalin Botezatu din cel de-al doilea sezon Exatlon! “I-am zis sa nu fie fitos si sa nu faca scandal”

Daca in primul sezon Exatlon, favorita designerului Catalin Botezatu a fost Roxana, din echipa Razboinicilor, spunand despre aceasta ca este o femeie extraordinara, in cel de-al doilea sezon al competitiei, favoritul este Razboinicul Catalin Dumitrescu, in varsta de 28 de ani.

Catalin Botezatu chiar a spus despre Razboinicul Catalin ca este genul de persoana linistita, care are spirit de echipa si care nu este deloc egoist. De asemenea, designerul spune despre Razboinicul Catalin ca are simtul umorului, pe langa multele calitati pe care le are.

“Data trecuta am tinut cu Faimosii, acum tin cu Razboinicii. E un baiat, care lucreaza ca model din cand in cand pentru mine. E campion mondial la culturism, tocmai de aceea a intrat in prezentarile mele de lenjerie. E vorba de Catalin. Nu am fost surprinsa sa-l vad la Exatlon, i-am spus ca cred ca locul lui trebuie sa fie acolo. MNU stiu daca sunt atat de rapizi, o sa slabeasca asta e clar, nu o sa mai ia suplimente si se va usca. I-am zis ca atunci cand o sa vina la Exatlon o sa fie taman bun! Va fi mai bine, eu zic sa faca o figura frumoasa la Exatlon, sa aiba spirit de echipa, sa nu fie egoist, are simtul umorului, are foarte multe calitati, iar acum trebuie sa si reziste. Exatlon e o mare provocare pentru femei si barbati. Pare usor, dar nu e asa. E foarte musculos, plasa s-ar putea sa-l puna in dificultate, e si foarte mancacios, mananca de 5-6 ori pe zi. E un tip foarte calculat si se abtine foarte tare. Nu va face scandal. I-am zis sa nu fie fitos si sa nu faca scandal”, a spus Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu il indeamna pe Razboinicul Catalin sa fie un bun camarad cu cei din jurul sau si sa demonstreze ca este un om bun.

“Catalin, fii tare! Demonstreaza ca esti asa cum te cunosc eu! Ca esti foarte bun, esti docil, te poti adapta in orice situatie. Demonstreaza-le ca esti un bun camarad, un bun prieten si atunci cand esti supus acelor probe,  gandete-te ca esti la sala si ridici 200 de kilograme”, i-a transmis designerul. 

Citeste mai multe despre: