Ele sunt cele mai dragi persoane carora Diana Belbita le-a dus cel mai mult lipsa in Republica Dominicana! Iata cat de mult isi iubeste mama si fratele, fosta concurenta Exatlon!

Ele sunt cele mai dragi persoane carora Diana Belbita le-a dus cel mai mult lipsa in Republica Dominicana! Iata cat de mult isi iubeste mama si fratele, fosta concurenta Exatlon!

Diana Belbita isi adora familia.

Diana Belbita a fost inca de la inceputul competitiei Exatlon, un membru de baza al echipei Faimosilor. Aceasta a tinut cu greu piept dorului de casa si de familie si se bucura enorm cand primea vesti de la cei dragi. Sportiva a recunoscut mereu ca provien dintr-o familie modesta insa nu s-a sfiit deloc sa isi exprime dragostea pentru cele mai importante persoane din viata sa.


Aceasta are un frate mai mic pe care il adora. Radu locuieste in Timisoara, unde s-a mutat in 2013, imediat dupa ce a terminat liceul in Strehaia, localitatea natala.Tanarul a sustinut-o mereu pe sora sa in toate activitatile sale sportive. Si de aceasta data, Radu a fost mereu cu gandul la sora sa, Diana si i-a tinut pumnii in competitia Exatlon. Atunci cand Faimosii au castigat drept recompensa scrisori de la familei si apropiati, Diana Belbita a primit o scrisoare de la fratele ei caruia i-a dus enorm dorul in Republica Dominicana.

“Draga mea surioara, sa stii ca imi lipsesti foarte mult si abia astept sa vii acasa, dar doar dupa ce termini Exatlon. Suntem mandri de parcursul tau in aceasta competitie si-mi doresc sa continui tot asa, daca se poate chiar mai bine. Vreau sa te vad in continuare cum castigi si cum demonstrezi ca esti o campioana”, este mesajul lui Radu Belbita trimis surorii sale de la Exatlon.

Diana Belbita are o relatie speciala si cu mama sa, pe care o adora si o respecta enorm. Aceasta a publicat pe contul ei de socializare o imagine realizata la inceputul acestui an, in care apare alaturi de mama si de fratele ei si la a adaugat un mesaj emotionant: “Tot ceea ce iubesc!”

Citeste mai multe despre: