Emotii uriase! Sute de oameni participa la castingul pentru cel de-al doilea sezon Exatlon! Iata cum decurg preselectiile pentru show-ul fenomen!

Emotii uriase! Sute de oameni participa la castingul pentru cel de-al doilea sezon Exatlon! Iata cum decurg preselectiile pentru show-ul fenomen!

Febra Exatlon cuprinde Romania! Sute de oameni participa in aceste zile la Bucuresti, la preselectiile pentru cel de-al doilea sezon Exatlon.

Sute de oameni s-au prezentat astazi la castingul pentru show-ul fenomen Exatlon. Indiferent de varsta sau profesie toti au declarat ca isi doresc “sa-si depaseasca limitele”. Acestia au fost inspirati de cei pe care i-au vazut deja evoluand pe traseele de la Exatlon. Pentru multi dintre ei Vladimir, Stefan, Ionut sau Alex sunt exemple puternice, alaturi de care s-au bucurat sau au suferit, urmarind cel mai intens reality sportiv: Exatlon.

“Castingul este o provocare pentru echipa de productie! Sunt participanti puternici, hotarati si pregatiti atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Cu siguranta cel de-al doilea sezon va aduce in fata telespectatorilor caractere puternice si multe alte surprize!”, a declarat Corina Diaconescu, producator Exatlon.

Citeste si: Diana Belbita, fosta concurenta Exatlon a demonstrat inca o data tuturor ca este capabila sa isi depaseasca propriile limite! Iata cum si-a invins cea mai mare frica!

Castingul pentru cel de-al doilea sezon Exatlon este in plina derulare, toti cei care au implinit 18 ani se pot inscrie accesand pagina www.exatlon.ro

Citeste mai multe despre: