Ernesto si Macky de la Exatlon Mexic au parasit Dominicana in lacrimi! Venirea lor acasa a declansat “nebunia”

Ernesto si Macky de la Exatlon Mexic au parasit Dominicana in lacrimi! Venirea lor acasa a declansat “nebunia”

Ernesto si Macky, castigatorul si finalista Exatlon Mexic, si-au luat adio de la Republica Dominicana.

Ernesto si Macky au parasit, ieri, Republica Dominicana, dupa ce si-au disputat finala luni dimineata (dupa ora Romaniei). Marele castigator al concursului a fost declarat Ernesto, insa fanii show-ului sunt de parere ca amandoi „razboinici” meritau premiul.

Despartirea de Republica Domincana s-a produs cu lacrimi din partea concurentilor, iar sosirea pe aeroportul din Ciudad de Mexico a declansat o adevarata „revolutie” in randul fanilor.

Holul de la „sosiri” a fost blocat de circa 2.000 de fani care au scandat numele celor doi atleti. Acestia au incercat sa ajunga cat mai aproape de eroii de la Exatlon, in speranta ca vor putea surprinde cu telefonul mobil macar o imagine cu ei. 

Principalul „vizat” a fost insa Ernesto Cazares, marea revelatie a show-ului Exatlon Mexic. Pustiul de 19 ani era cunoscut mai mult prin intermediul fratelui sau, participant si el la un concurs asemanator, anul trecut, la televiziunea mexicana.

Ernesto s-a dovedit insa cel mai bun, el impresionand prin calitatile fizice si prin fair-play inclusiv pe telespectatorii romani ai emisiunii.

 

Citeste mai multe despre: