EXATLON, 20 februarie. Cine a fost eliminat de la EXATLON. Concurentul care a iesit de la EXATLON

EXATLON, 20 februarie. Cine a fost eliminat de la EXATLON. Concurentul care a iesit de la  EXATLON

A venit momentul ca inca un concurent sa fie eliminat din EXATLON, sa isi ia adio de la colegi si sa plece cu primul avion catre Romania.

In editia de luni, 19 februarie, Razboinicii au fost nevoiti sa isi nominalizeze trei colegi pentru eliminare, decizia finala fiind a telespectatorilor prin vot SMS.

Cine a fost eliminat de la EXATLON

Cei trei nominalizati au fost luptatorul Alex “Bruce Lee” Moraru, Anca si Radu. In jurul nominalizarilor pentru eliminare s-a iscat un adevarat scandal,  Razboinicii facand front comun impotriva Ancai, pe care o acuza ca strica unitatea echipei.

Un alt conflict a fost cel dintre Mariana si Alex Moraru, despre care a sustinut ca a pierdut puncte pretioase in numele echipei, deoarece a insistat sa intre in concurs un locul lui Stefan, cel mai bun concurent al lor.

Concurentul care a iesit din competitia EXATLON

Dupa ce au fost facute propunerile pentru eliminarea de la EXATLON, telespectatorii au decis cine a iesit din competitie.

Fanii emisiunii nu s-au lasat influentati de certurile din echipa si au luat o decizie rationala, eliminandu-l pe Radu, care e accidentat si nu poate juca la potentialul sau maxim.

Iata momentul in care Radu isi ia ramas-bun de la Razboinici:

Citeste mai multe despre: