EXATLON. Anda Adam, marturisire socanta cu doar cateva ore inainte de a se imbarca in avionul spre Republica Dominicana „Imi va fi si foarte bine fara el…”

EXATLON. Anda Adam, marturisire socanta cu doar cateva ore inainte de a se imbarca in avionul spre Republica Dominicana
„Imi va fi si foarte bine fara el…”

Anda Adam, una dintre vedetele care participa la “Exatlon”, reality-ul suta la suta autentic care va avea premiera in aceasta duminica, la ora 20:00, la Kanal D si-a recunoscut dependenta care afecteaza zilnic milioane de oameni, chiar cu o zi inainte de a se imbarca in aeronava care a dus-o in indepartata Republica Dominicana, locatia unde se filmeaza show-ul.

“Telefonul si faptul ca stam pe aceste retele de socializare creeaza o foarte mare dependenta. Stiu ca imi va fi greu fara telefon, dar in acelasi timp imi va fi si foarte bine fara el. Este ca un drog de care cred ca, la un moment dat, este bine sa ne mai si lipsim”, spune cantareata.
Vedeta a marturisit ca ii va fi foarte greu fara telefonul mobil, fara acces la un mijloc de comunicatie cu fanii ei cu care e obisnuita sa tina legatura regulat. Anda Adam vede si partea buna a lucrurilor, adata cu participarea in acest reality, isi va testa rezistenta in ceea ce priveste limitarea de la tehnologie. Artista a transmis si un mesaj fanilor si a dezvaluit cine se va ocupa de conturile ei de socializare si cine va posta in numele ei.
“Sa stiti ca in ciuda faptului ca nu voi mai putea sa postez in aceasta perioada pe retele sociale, sa stiti ca o sa va raspunda la mesaje sotul meu”, a adaugat aceasta.
Anda Adam este cea de-a zecea vedeta confirmata pentru competitia “Exatlon”, cea care intregeste Echipa Faimosilor. Dintre cei douazeci de concurenti, numai unul va iesi invingator la finalul concursului si va castiga suma de 100.000 de Euro!

 

Citeste mai multe despre: