EXATLON. Catalin Cazacu despre eliminarea de la “Exatlon”: “Astazi, mi-am dat seama ca, pentru mine, asta-i linia de finish!”

EXATLON. Catalin Cazacu despre eliminarea de la “Exatlon”: “Astazi, mi-am dat seama ca, pentru mine, asta-i linia de finish!”

Cea mai indragita competitie, “Exatlon”, se apropie cu pasi repezi de marea finala, atat de asteptata, care va aduce invingatorului premiul de 100.000 de Euro.

Dupa plecarea Larisei, din echipa Faimosilor, a mai venit randul altui atlet sa paraseasca competitia.
“Eu zic ca <vulturii> vor exista tot timpul, indiferent pe ce parte a Globului vor fi. (…) Radem, glumim … este sfarsitul jocului. Toti oamenii care au ajuns aici sunt invingatori, sunt foarte buni si toti merita sa ajunga in finala. Indiferent care dintre noi, in orice ordine pleaca, nu are niciun motiv pentru care sa fie suparat”, a spus Catalin Cazacu la inceputul competitiei de ieri seara.  
Miza jocului a fost dubla aseara si, in afara de jocul de protectie, s-a jucat si pentru casa, pentru ultima data. Inainte de confruntarea dintre echipe, Vladimir a marturisit ca, indiferent de cum vor decurge lucrurile si, el ar vrea sa ramana la “cotet”.
“Cotetul, baraca, insemna experienta completa <Exatlon>, este chintesenta <Exatlonului> pentru ca este putinul ala din care ajungi sa fii satul”, a spus Vladimir.
Jocul a fost extrem de tensionat intre cele doua echipe, insa, la final, Razboinicii si-au adjudecat victoria impotriva Faimosilor, cu scorul de 10-3. Catalin Cazacu a fost eliminat aseara, in urma Arenei Exatlon. Catalin Cazacu parca si-a presimtit dar si dorit plecarea din marea competitie si marturiseste ca este recunoscator pentru experienta traita aici, la Exatlon, timp de patru luni.
“E prima Arena la care am venit impacat si am simtit ca este un moment bun (face referire la plecare – n.r.). (…) In ultimele patru luni am avut niste superstitii, dar astazi le-am incalcat pe toate, in dorinta de a iesi. Si, simplul motiv pentru care mi-am dorit sa ies este ca, in “distibutia asta” (face referire la faptul ca au ramas doar el si Vladimit Draghia in concurs, din partea echipei Faimosilor – n.r.), Vladimir merita sa mearga mai departe. Astazi, mi-am dat seama ca, pentru mine, asta-i linia de finish! Nu-mi este rusine ca plec, si ma simt atat de usurat! Am tot respectul pentru cei care m-au votat si ma bucur ca m-au salvat de atatea ori. Sunt multumit de cei care raman la Exatlon de acum incolo!”, a declarat, vizibil emotionat, Catalin Cazacu, inainte de a-si lua ramas bun de la colegii de competitie.
In urmatoarea etapa a concursului se va concura individual. Fiecare concurent va juca impotriva celuilalt. Vor fi meciuri mixte, iar din cei cinci atleti ramasi in competitie vor ramane, dupa jocul din aceasta seara, patru.
La ceremonia de deschidere de maine seara, Cosmin Cernat ne va oferi detalii despre cum se va desfasura semifinala in care vor juca cei patru ramasi la Exatlon.
Nu ratati semifinala, maine seara, si MAREA finala, miercuri, 23 mai, de la ora 19:45, in direct, din Republica Dominicana.

Citeste mai multe despre: