EXATLON eliminare 18 aprilie: Cine a fost eliminata de la EXATLON dintre Diana Belbita, Larisa si Geanina

EXATLON eliminare 18 aprilie: Cine a fost eliminata de la EXATLON dintre Diana Belbita, Larisa si Geanina

EXATLON eliminare 18 aprilie: publicul a votat, iata cine a fost eliminata de la EXATLON.

Concurentii propusi pentru eliminare din echipa Faimosilor dupa pierderea ultimului joc de protectie au fost Diana Belbita, Larisa si Geanina.

Propunerile au generat o scindare in interiorul grupului, fetele acuzand baietii ca totul a fost un complot organizat de ei inca de la inceput.

In cele din urma publicul a decis: cea care a parasit competitia si se va intoarce in Romania este Diana Belbita.

“O sa incep prin a spune ca ma asteptam! Chiar am preferat aseara sa raman cateva ore pe plaja. Am simtit ca e ultima data cand vad cerul. Astazi eram cu fetele si i-am zis Larisei la un moment dat ca e ultima noastra plimbare pe plaja.

“Ma asteptam, am simtit-o. Mi-a fost teama sa plec, dar mi-a fost teama sa si raman, pentru ca era evident ca nu mai aveam aceeasi placere de joc. Imi pare rau ca las in urma oameni, si ma refer la ambele echipe.

“Pentru fetele mele nu am decat un mesaj: sa ramana una langa alta, atat cat vor mai avea de stat aici, sa ramana impreuna, iar pentru baietii mei nu pot sa le zic decat bafta.

“Asta e, printesa a plecat, razboiul continua. Iar pentru cei din echipa cealalta nu pot sa le spun decat ca respectul meu categoric si l-au castigat si il vor avea tot timpul”, a spus Diana Belbita.

Iata intreg momentul:

 

Citeste mai multe despre: