EXATLON ELIMINARE RAZBOINICI. Cine a fost ELIMINAT de la EXATLON dintre Alina, Lupu si Alex. Uite cine i-a parasit pe Razboinici

EXATLON ELIMINARE RAZBOINICI. Cine a fost ELIMINAT de la EXATLON dintre Alina, Lupu si Alex. Uite cine i-a parasit pe Razboinici

Echipa Razboinicii de la Exatlon si-a luat adio de la inca un membru eliminat in urma voturilor telespectatorilor.

Arena din 7 martie a inceput intr-un ton emotionant, deoarece Mariana a fost foarte afectata de posibilitatea ca Alina, cea mai apropiata persoana pe care o are la Exatlon. Cele doua s-au sustinut reciproc si le leaga o prietenie puternica iar asta le-a facut pe amandoua sa planga.

“Daca astazi ma mai aflu in acest concurs este datorita ei”, a marturisit Alina, cu ochii il lacrimi.

Alina s-a aflat, alaturi de Ionut si de Alex Moraru, in fata eliminarii deoarece toti trei au fost nominalizati pentru a parasi competitia.

EXATLON ELIMINARE RAZBOINICI. Cine a fost ELIMINAT de la EXATLON

In urma votului telefonic al telespectatorilor, care au putut vota prin SMS eliminarea unui concurent de la EXATLON, Alex Moraru a fost concurentul eliminat din echipa razboinicilor.

Citeste si: Cine l-a inlocuit pe Andrei Stoica. Cine este Bruce (Valentin Chis), cel mai nou dintre Faimosi

“Nu am venit setat pentru a castiga aceasta competitie, ci am venit pentru a uni aceasta echipa”, a marturisit Alex Moraru dupa ce a aflat ca a fost eliminat.

Iata momentul in care Alex Moraru si-a luat ramas-bun de la Razboinici:

 

Citeste mai multe despre: