Exatlon! Exatlon! Exatlon! De trei ori “Exatlon”. Kanal D a fost lider de audienta pe cele trei segmente de public din Romania

Exatlon! Exatlon! Exatlon! De trei ori “Exatlon”. Kanal D a fost lider de audienta pe cele trei segmente de public din Romania

Miercuri seara Kanal D a fost lider absolut de audienta, in cele trei ore de competitie sportiva, cu show-ul “Exatlon”, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Peste 20% din populatia Romaniei a urmarit aseara cea mai iubita competitie sportiva televizata din tara, “Exatlon”.
Suspansul ridicat in duelul antrenant intre cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii, a tinut in fata micilor ecrane, pe parcursul difuzarii emisiunii, in fiecare minut, peste un milion si jumatate (1.547.000) de fani din intreaga tara.


Aseara, in intervalul 20:05 – 23:03, Kanal D a inregistrat 7,1% rating si 21,2% cota de piata, pe targetul Comercial, 8,7% rating si 20,2% cota de piata, pe targetul National, si 7,6% rating si 17,6% cota de piata, pe targetul All Urban.


Minutul de maxima audienta, atins la 22:21, in momentul in care concurentii celor doua echipe de la “Exatlon” ramasi in competitie se aflau in Arena si asteptau dezvaluirea numelui celui eliminat, a adunat in fata micilor ecrane peste doua milioane (2.106.000) de telespectatori.


Source: Kantar Media Romania                
Date: 25.04.2018                   
                   

Citeste mai multe despre: