EXATLON mentine Kanal D pe podium, dupa cea de-a sasea editie difuzata! Statia s-a pozitionat pe primul loc, la nivelul intregii tari

EXATLON mentine Kanal D pe podium, dupa cea de-a sasea editie difuzata! Statia s-a pozitionat pe primul loc, la nivelul intregii tari

Lupta pentru supravietuire si cele doua probe dure pe care le-au avut de parcurs cele doua tabere de la “Exatlon”, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, au tinut cu sufletul la gura in editia de aseara aproape doua milioane de fani ai reality show-ului de la Kanal D.

Aseara, cea mai urmarita competitie sportiva televizata din Romania a pozitionat Kanal D pe primul loc, la nivelul intregii tari. Si in ceea ce priveste publicul de la orase, statia a fost pe podium, clasandu-se pe locul doi, la mica diferenta fata de liderul de audienta.

Luni, 15 ianuarie, in intervalul 20:00 – 22:55, Kanal D a inregistrat 8,8% rating si 16,9% cota de piata, pe targetul National, si 7,3% rating si 14,8% cota de piata, pe targetul All Urban.

Editia de aseara a reality show-ului “Exatlon” a fost urmarita in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste un milion si jumatate (1.569.000) de fani ai emisiunii si sustinatori ai celor douazeci de concurenti.

Minutul de aur, atins la 20:51, cand telespectatorii urmareau momentul cel mai asteptat al duelului intre Mariana, de la Echipa Razboinicilor si Diana Bulimar, de la Echipa Faimosilor, aproape doua milioane de telespectatori (1.959.000) vizionau tehnicile celor doua concurente pentru a castiga proba dificila si spectaculoasa a carelor romane.

“Exatlon” continua si in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! in editia de astazi, telespectatorii vor putea afla in premiera cine va fi primul concurent care va parasi definitiv competitia, in urma deciziei, prin vot, a telespectatorilor.

Citeste mai multe despre: