Exatlon Romania 24 octombrie: Cosmin Cernat a facut anuntul: ”Damian Ferucio va trebui sa se intoarca in Romania”

Exatlon Romania 24 octombrie: Cosmin Cernat a facut anuntul: ”Damian Ferucio va trebui sa se intoarca in Romania”

Exatlon Romania 24 octombrie: Damian Ferucio s-a accidentat in urma cu putin timp la Exatlon Romania. Faimosul a fost transportat de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale. La primul diagnostic, Damian Ferucio a avut o problema musculara. Episodul accidentarii sale a fost unul socant, din cauza durerii mari pe care acesta le resimtea.

Damian Ferucio se intoarce in Romania

In editia din aceasta seara, Cosmin Cernat a facut un anunt la care nu se astepta nimeni. Damian Ferucio nu va mai putea sa concureze, asa ca se va intoarce in Romania.

Damian Ferucio se intoarce in Romania ‘‘In prima zi Exatlon Romania eu am spus ca este cel mai dur concurs din lume. Multi au crezut ca sunt, cum zicem noi in televiziune, vorbe imbracate frumos.

Ceea ce am spus atunci s-a adeverit si in primul sezon, ceea ce am spus atunci s-a devedit a fi corect si in sezonul al doilea. Din pacate, Damian Ferucio s-a accidentat si nu mai poate fi alaturi de echipa sa. Damian Ferucio va trebui sa se intoarca in Romania.

Si as vrea sa ii multumim cu totii si sa-l aplaudam pentru ceea ce a facut! Fero, vei ramane, in mintea mea, in sufletul meu la fel cum s-a intamplat cu toti concurentii care au fost aici, la Exatlon si ai respectul meu! Acesta este mesajul meu scurt pentru tine!”, a spus Cosmin Cernat inainte de Jocul Special.

 

Vedeti mai multe imagini cu parcursul lui Damian Ferucio in cadrul competitiei Exatlon Romania, in Galeria Foto de mai jos:

Citeste mai multe despre: