Exatlon ROMANIA TURCIA GRECIA. Cum se joaca meciul international ROMANIA TURCIA GRECIA . Cine va lua premiul cel mare

Exatlon ROMANIA  TURCIA GRECIA. Cum se joaca meciul international ROMANIA  TURCIA GRECIA . Cine va lua premiul cel mare

In editia de luni, fanii Exatlon au fost pusi in fata unui joc cu totul nou. Doi concurenti din trei echipe nationale se dueleaza pentru un premiul urias.

Miza jocurilor internationale este deosebit de atractiva pentru toti jucatorii celor trei echipe: Cel sau cea care va strange trei medalii de invingator va avea dreptul de a-si aduce in Republica Dominicana familia!.

Exatlon Romania Turcia Grecia

In aceasta confruntare participa doar concurentii din echipa “Faimosilor” sau echipa celebritatilor din Turcia si Grecia.

Pentru ca un jucator sa poata juca in meciul international, acesta trebuie sa fie desemnat “Jucatorul saptamanii” la baieti si la fete, adica sa stranga cele mai multe puncte in saptamana anterioara.

Duelurile se desfasoara in sistem “fiecare cu fiecare”, separat pentru baieti si fete, castigand jucatorul care ajunge primul la cinci puncte.

Castigatorul si castigatoarea unei astfel de editii internationale vor primi fiecare cate o medalie.

Un concurent isi va putea revendica premiul in momentul in care va strange trei astfel de medalii. Astfel, jucatorii sunt motivati sa devina “jucatorul saptamanii”

Meciul international Romania – Turcia- Grecia se va repeta saptamanal.

Cine a castigat Exatlon Romania – Grecia – Turcia

In prima editie a confruntarii Romania – Grecia- Turcia de la Exatlon au concurat, din partea Romaniei, Larisa Vasile si Giani Kirita.

Larisa a castigat cursa feminina, in timp ce cursa masculina a fost castigata de fostul fotbalist turc Umit Karan.

 

Citeste mai multe despre: