EXATLON. Totul sau nimic! Accidentat grav, Ionut a riscat la maximum pentru echipa!

EXATLON. Totul sau nimic! Accidentat grav, Ionut a riscat la maximum pentru echipa!

Competitia din cea de-a treia editie a show-ului “Exatlon” a fost una acerba, concurentii celor doua echipe au dat totul pe campul de lupta, testandu-si limitele si riscand totul.

Cu o accidentare serioasa care l-ar fi putut scoate din concurs definitiv, si avertizat de medici, Ionut a refuzat repausul fizic si s-a duelat cu rivalul sau Vladimir Draghia, din Echipa Faimosilor.

“Este o durere ingrozitoare, dar nu ma dau batut! Am o intindere la brat foarte grava, dar ma voi forta…”, a spus acesta.

Fiind constient de gravitatea situatiei lui medicale, Cosmin Cernat l-a indemnat pe Ionut sa stea pe bara la aceste probe sportive, insa incapatanarea si dorinta lui Ionut de a-si ajuta echipa l-au determinat sa intre in joc si aseara, in ciuda oricarui risc.

“La cum vad ca arata bratul tau si la ce informatii medicale am despre cazul tau, te-as sfatui sa nu concurezi astazi. Esti sigur ca vrei sa o faci? Stii ca daca muschiul se rupe, pleci acasa?”, i-a spus prezentatorul reality-ului.

Desi durerile erau cumplite, iar Ionut risca o ruptura de muschi care l-ar fi eliminat din concurs, luptatorul de MMA a hotarat sa concureze pe raspunderea sa si l-a infrant pe Vladimir.

A fost unul dintre momentele cele mai tensionante de aseara; inainte de a intra pe campul de lupta, diferenta intre cele doua echipe era de 4 puncte in favoarea Faimosilor, astfel ca se explica si dorinta arzatoare a razboinicului Ionut de a o diminua.

“Concurez astazi pentru ca batalia se va da pentru casa, asa ca voi risca totul! Doctorii mi-au spus ca riscul de a face o ruptura de muschi este foarte mare”, a raspuns hotarat Ionut.

„Exatlon” continua saptamana aceasta, reality-ul va putea fi urmarit patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

Emisiunea este precedata, de la ora 20:00, de un Rezumat al rezultatelor competitiei din ziua anterioara.

Citeste mai multe despre: