EXATLON: “Victorie, masa si plimbare!”, sloganul Razboinicilor de aseara

EXATLON: “Victorie, masa si plimbare!”, sloganul Razboinicilor de aseara

Pe langa efort, concentrare, competitie, echipa Razboinicilor s-a bucurat din plin ieri de relaxare si rasfat.

Competitia de aseara de la Exatlon s-a lasat cu premii foarte atractive pentru castigatorii competitiei. Dupa o confruntare stransa intre cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii, cei din urma au reusit sa castige in fata adversarilor, adjudecandu-si astfel premiul pus in joc, un tur al orasului Santo Domingo si o masa copioasa.

Giani Kirita, membru al echipei Faimosilor, recunoaste ca echipa lui nu s-a descurcat foarte bine in competitia de aseara si, totodata, lauda reusita echipei adverse.

“Sunt afectat de pierderea noastra, a echipei! Din pacate astazi noi nu ne-am descurcat cum trebuie in ultima parte, iar asta s-a vazut. Felicit echipa adversa, s-au descurcat mult mai bine decat noi. Mergem inainte!”, a spus fostul fotbalist.

Razboinicii au avut parte de un tur al orasului Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, iar apoi au luat parte la o masa delicioasa oferita de un cunoscut lant de restaurante fast-food.

“Aveam un feeling ca totul va fi bine. Chiar aveam nevoie de victoria asta ca sa ne adunam, sa ne <unim> si asta s-a intamplat. Suntem cu totii bucurosi. Ma bucur ca fac parte din aceasta echipa!”, a spus razboinicul Stefan.

Orasul Colonial, considerat de populatia dominicana ca fiind cea mai veche parte a Americii, a Lumii noi, Catedrala Sfanta Maria a Intruparii (construit in anul 1540), centrul orasului Santo Domingo, sunt doar cateva dintre locurile pe care razboinicii le-au putut admira aseara, dupa castigarea competitiei. 

“Victorie, masa, plimbare!”, asta au scandat razboinicii pe strazile Capitalei Republicii Dominicane.

Competitia continua si astazi, de la 19:45, iar duelul dintre Faimosi si Razboinici va continua sa fie la fel de aprig, ca pana acum. 

Nu ratati Exatlon, cea mai tare competitie a anului, de sambata pana miercuri, de la 19:45, la Kanal D.

Citeste mai multe despre: