EXATLON. Vladimir Draghia isi lauda adversarul, pe Ionut: “E bun, n-ai ce sa-i faci!”

EXATLON. Vladimir Draghia isi lauda adversarul, pe Ionut: “E bun, n-ai ce sa-i faci!”

Unul dintre cei mai buni competitori de la “Exatlon”, Ionut Sugacevschi, poreclit “Jaguarul”, le-a dat de furca, aseara, adversarilor sai cei mai puternici, din echipa Faimosilor.

In confruntarea de ieri, in care miza a fost uriasa, protectie in Arena Exatlon si dreptul de a locui in casa pentru trei nopti, razboinicul Ionut a fost cel mai de temut dintre competitori. Desi a dat semne ca nu se simte prea bine, din punct de vedere fizic, Ionut a demonstrat, inca o data, ca poate duce la capat competitia din care face parte, fara sa scanceasca si, in egala masura, sa aduca puncte valoroase echipei sale.


Vladimir Draghia, si el fiind recunoscut drept unul dintre cei mai puternici sportivi din competitie, a recunoscut ca Ionut este un adversar foarte redutabil.
“E bun, n-ai ce sa-i faci!” a reactionat Vladimir, imediat dupa victoria lui Ionut in fata lui Valentin Chis.  
Telespectatorii vor afla in editia de astazi, difuzata la ora 19:45, la Kanal D, cine dintre cei trei nominalizati, din echipa Razboinicilor, va parasi competitia. Fanii si-au putut sutine aseara favoritul, votand timp de o ora concurentul care sa ramana in concursul care le poate aduce 100.000 de Euro.


Nu ratati cea mai tare competitie sportiva, “Exatlon”, de sambata pana miercuri, de la 19:45, la Kanal D.

Citeste mai multe despre: