EXCLUSIV Ce vrea sa faca Andreea Arsine cu marele premiu si cum a decis sa imparta banii cu Nicoleta Lunca: ”Poate ma razgandeam si…”

EXCLUSIV Ce vrea sa faca Andreea Arsine cu marele premiu si cum a decis sa imparta banii cu Nicoleta Lunca: ”Poate ma razgandeam si…”

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt marii castigatori Exatlon Romania sezonul 3! Andreea Arsine a spus, in discursul de final de ceremonie, faptul ca ii va dona Nicoletei Lunca o suma de bani din premiul castigat de ea.

Andreea ne-a spus, in exclusivitate, cum s-a hotarat sa ii dea Nicoletei o parte din bani si ce va face cu restul:

”Cu marele premiu am spus deja ca vreau sa imi iau o casa. Deci o sa ii investesc. Si am zis ca si o suma de bani din premiul castigat voi vrea sa i-o dau Nicoletei. Pentru ca, chiar daca am fost adversare si chiar daca nu a fost in aceeasi echipa cu mine, decizia am luat-o pentru ca si ea a muncit foarte mult si, repet, chiar daca am fost adversare sunt un om capabil sa recunoasca oamenii care muncesc si Nicoleta a muncit si ea la fel de mult. Iar faptul ca nu a avut, nu stiu, o zi favorabila sau ca nu a fost sansa ei, asat nu inseamna ca ea nu a muncit pe parcursul competitiei. 

Cu siguranta, este un singur castigator la fete, unul la baieti. Dar, asta am simtit pe moment si asa am considerat sa fac. Nu m-au definit sau nu ma definesc banii pentru ca nu pot sa zic ca sunt, nu stiu, bogata sau ceva de genul, insa e un premiu pe care l-am castigat datorita muncii pe care am depus-o acolo. Si asa am considerat, ca gest, sa fac in acel moment.”

Te-ai gandit cat vrei sa ii dai Nicoletei?

”Da, cu siguranta! Chestia asta nu vreau sa o fac publica. Am zis, este decizia mea si am hotarat sa fac public acest lucru acolo pentru ca asa am simtit atunci si daca nu spuneam poate ma razgandeam si atunci am preferat sa zic”, a spus Andreea Arsine.

Urmariti intreaga declaratie in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: