EXCLUSIV! Vladimir Draghia s-a intors acasa! Prima declaratie a primului campion Exatlon Romania pe aeroportul Otopeni

EXCLUSIV! Vladimir Draghia s-a intors acasa! Prima declaratie a primului campion Exatlon Romania pe aeroportul Otopeni

Luni dimineata, Vladimir Draghia, alaturi de ultimii concurenti romani care au ramas in competitia Exatlon, au ajuns acasa, dupa un lung drum din Republica Dominicana.

In ciuda orei mult prea matinale, in jur de ora 6:dimineata, campionii au fost asteptati la aeroport de o mare de fani, prieteni si membrii ai familiilor, nerabdatori sa ii vada dupa o despartire de cinci luni.

Vladimir Draghia si-a facut aparitia la Terminalul Sosiri tinand in brate trofeul pentru care a luptat, trup si suflet, din luna ianuarie si a fost asaltat de fani.

La sosirea sporitivilor au asistat si o parte dintre fostii coechipieri ai “vicecampionului” Ionut “Jaguarul” din echipa Razboinicii.

“Multa lume, mai multa decat ma asteptam”, a declarat Vlad cand a fost intrebat de corespondentul KANAL D care e prima sa impresie la sosirea in tara.

Ma tot plang de greutatea astuia, a trofeului, dar nici nu-l las, am muncit foarte mult pentru el. Il mai dau pentru cate o poza.

Incet, incet incep sa ma obisnuiesc cu ce se intampla aici.”


Vladimi a marturisit ca o sa ii fie dor de emotia zilnica a jocului. “N-am reusit sa scap de ea nici dupa 140 de zile. Eram ca niste soareci de laborator pe care se faceau experimente. Ne obisnuiseram cu portia zilnica de mancare si cu portia zilnica de adrenalina, ceea ce nu se intampla in viata de zi cu zi aici, in Bucuresti, dar se intampla alte lucruri aici, care merita”

Vezi mai jos ce alte declaratii a dat Vladimir:


 

Citeste mai multe despre: