Faimosul Adrian Blidaru, cele mai grele momente! Ce a facut concurentul de la Exatlon, inainte de plecarea in Republica Dominicana!

Faimosul Adrian Blidaru, cele mai grele momente! Ce a facut concurentul de la Exatlon, inainte de plecarea in Republica Dominicana!

Faimosul Adrian Blidaru de la Exatlon a trecut, acum o saptamana, prin momente cat se poate de dificile.

Plecat din Romania, pentru o perioada necunoscuta, in Republica Dominicana, Faimosul a avut parte de momente incarcate de sensibilitate, duritatea Faimosului topindu-se ca un cub de gheata intr-o bautura fierbinte.
Remarcat de toti fanii baschetului pentru faptul ca are obiceiul de a-si conduce echipa cu o mana de fier, Faimosul Adrian Blidaru de la Exatlon pare sa incerce, in show, sa fie cel care ii coordoneaza pe coechipierii lui pentru puncte impotriva Razboinicilor in momentele importante.
Adeseori invitat sa vorbeasca in timpul show-ului de prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat, fostul baschetbalist a dovedit, de fiecare data, ca stie sa isi stapaneasca nervii ca nimeni altul. Cu toate acestea, nici el nu este de piatra…

Mai exact, la plecarea din Romania spre Republica Dominicana, Adrian Bliudaru a facut un gest pe care nu l-a facut niciodata in cariera lui, in ciuda cantonamentelor nesfarsite din baschet si a deselor sale plecari pentru meciurile echipelor pentru care juca. Astfel, in receptia hotelului unde se stransesera Faimosii si unde si-au luat ramas bun de la familie, Adrian Blidaru a avut un moment de slabiciune in momentul in care s-a uitat in ochisorii inlacrimati ai celor doi copii pe care-i adora. Iar in momentul in care a vazut lacrimile nepoatei sale, micuta Nicole fiind greu de consolat cu ideea ca il va vedea doar la televizor, Faimosul Adrian Blidaru a cedat si lacrimile au inceput sa curga garla…

“Nu plange, o sa ma vezi la televizor. O sa vezi ca va trece repede timpul , dar daca am intrat in joc, joc pana la capat. Nu ma face sa plang, o sa imi fie dor de voi…”, a spus Adrian Blidaru, incercand sa isi consoleze nepoata, tinand-o in brate si stergandu-i lacrimile in timp ce ale lui ii brazdau obrajii.
Vezi continuarea pe wowbiz.ro

Citeste mai multe despre: