Fanii EXATLON din Mexic, fascinati de Diana Bulimar! I-au lasat zeci de mesaje cu complimente cand i-au vazut pozele de pe Instagram

Fanii EXATLON din Mexic, fascinati de Diana Bulimar! I-au lasat zeci de mesaje cu complimente cand i-au vazut pozele de pe Instagram

Cu ocazia meciurilor dintre echipele Romaniei si Mexicului de la EXATLON, fanii mexicani au facut cunostinta cu vedetele Romaniei din show-ul de la KANAL D.

Diana s-a născut la Timişoara pe 22 august 1995 şi face gimnastică de la 4 ani. Le are ca model pe Nadia Comăneci şi Andreea Răducan, iar aparatele preferate sunt Solul şi Bârna. I se spune Didi, de când a ajuns la Deva şi a dat peste alte fetiţe cu numele Diana: “Trebuia să ne deosebim într-un fel. Eu am rămas Didi, pentru că eram cea mai mică”, povesteşte gimnasta care are o înălţime de 1. 52 m.

Ea s-a retras din activitate in urma unei accidentari surevenite inaintea Campionatelor Europene de gimnastica programate la Berna, Elvetia.

A fost operata de urgenta pentru o ruptura de tendon achilian, dar nu a mai reusit sa se refaca ca nivelul de dinaintea accidentarii.

Diana a revenit in lumina reflectoarelor odata cu participarea de la EXATLON, ocazie cu care a fost remarcata de fanii din intreaga lume ai show-ului. Iata cateva din mesajele lasate de acestia pe contul de Instagram al sportivei:






 

 

O postare distribuită de Bulimar Diana (@bulimardiana) pe

Citeste mai multe despre: