Fenomenul EXATLON, urmarit de milioane de romani. Kanal D, locul I pe toate categoriile de public

Fenomenul EXATLON, urmarit de milioane de romani. Kanal D, locul I pe toate categoriile de public

Lupu, din Echipa Razboinicilor, si-a luat ramas bun de la Republica Dominicana.

Milioane de romani au vizionat aseara cel mai iubit reality, “Exatlon”, statia pozitionandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in Prime Time, pe toate categoriile d epublic monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media. 

A fost o seara decisiva in tabara Razboinicilor de la “Exatlon”, acestia si-au luat ramas bun de la Lupu, eliminat din cauza faptului ca a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor. Pe parcursul celor aproape trei ore de competitive suta la suta autentica, la Kanal D, aproape doua milioane de fani urmareau cu sufletul la gura, in fiecare minut al difuzarii, duelul intre cele doua echipe. 

In intervalul 20:19 – 22:59, Kanal D a fost lider absolut de audienta, cu 9,2% rating si 22,3% cota de piata, in randul publicului Comercial, 10,1% rating si 20,0% cota de piata, pe targetul National, si 8,3% rating si 16,9% cota de piata, in randul publicului de la orase. 

In minutul de maxima audienta, atins la 21:53, momentul in care Roxana a inscris punctul decisiv care a adus victoria Razboinicilor, peste doua milioane (2.319.000) de telespectatori urmareau emisiunea.

Citeste mai multe despre: