Fiica Andei Adam refuza sa adoarma fara mama! Ce s-a intamplat in perioada in care cantareata a fost la Exatlon?

Fiica Andei Adam refuza sa adoarma fara mama! Ce s-a intamplat in perioada in care cantareata a fost la Exatlon?

Evelin, fiica Andei Adam, de doar 2 ani si 5 luni, a ajuns sa nu mai vrea sa mearga la culcare daca nu este insotita de mama sa.

Schimbarea a fost sesizata de Anda Adam si sotul ei, Sorin Andrei, imediat dupa revenirea artistei de la Exatlon. Aceasta petrecuse mai bine de o luna departe de casa si de fiica sa.


Cea mica simtise atat de intens absenta mamei in acea perioada incat, a ajuns sa se teama ca aceasta ar putea pleca din nou de acasa. Din cauza acestei temeri, brusc, Evelin nu mai suporta sa stea fara mama sa si nici sa mearga la “nani” daca aceasta nu este langa ea.
Ei bine, daca la inceput cei doi parinti au crezut ca situatia este temporara si cea mica se va linisti, iata ca lucrurile continua sa se desfasoare la fel. Ori de cate ori, Evelin trebuie sa se odihneasca, la orele pranzului sau noaptea, ea cere sa fie insotita de mama sa.


Asa se faca ca, Anda Adam a ajuns sa isi faca programul in functie de cel al micutei sale, evitand sa absenteze de acasa cand e ora de somn a celei mici.

Citeste mai multe despre: