FOTO EXCLUSIV Ce masina conduce Andreea Arsine, castigatoarea sezonului 3 Exatlon Romania! Ce bolid de lux vrea sa isi cumpere!

FOTO EXCLUSIV Ce masina conduce Andreea Arsine, castigatoarea sezonului 3 Exatlon Romania! Ce bolid de lux vrea sa isi cumpere!

Andreea Arsine si Ion Surdu sunt marii castigatori Exatlon Romania sezonul 3! Andreea Arsine a spus, in discursul de final de ceremonie, faptul ca ii va dona Nicoletei Lunca o suma de bani din premiul castigat de ea.

”Cu marele premiu am spus deja ca vreau sa imi iau o casa. Deci o sa ii investesc. Si am zis ca si o suma de bani din premiul castigat voi vrea sa i-o dau Nicoletei. Pentru ca, chiar daca am fost adversare si chiar daca nu a fost in aceeasi echipa cu mine, decizia am luat-o pentru ca si ea a muncit foarte mult si, repet, chiar daca am fost adversare sunt un om capabil sa recunoasca oamenii care muncesc si Nicoleta a muncit si ea la fel de mult. Iar faptul ca nu a avut, nu stiu, o zi favorabila sau ca nu a fost sansa ei, asat nu inseamna ca ea nu a muncit pe parcursul competitiei”, a spus Andreea Arsine.

Atleta conduce o masina foarte frumoasa, dar pe care isi doreste sa o schimbe.

In curand, se gandeste sa isi schimbe bolidul si oscileaza intre doua autoturisme de lux (marci celebre pentru masinile tip limuzina pe care le produc), dar inca nu este decisa.

Iata cum arata masina pe care o conduce in prezent:

Citeste mai multe despre: